PORODIČNI VIKEND FESTIVAL U DELTA PLANETU 30. OKTOBRA!

Dođite da zajedno uživamo u raznovrsnom programu i iskoristimo lepo vreme na najbolji način, u porodičnoj atmosferi!
Web-sajt-sekcija-aktuelnosti-840×840-1-600×600

RAZONODA ZA SVE UZRASTE NA JEDNOM MESTU!

Voleli biste da provedete kvalitetan dan sa porodicom i da Vašim mališanima omogućite zabavu tokom celog dana? Onda je ovo pravo mesto za Vas. 

U subotu 30.10. ispred Delta Planeta u Nišu bićete u prilici da uživate u raznovrsnom sadržaju koji je namenjen svim uzrastima. 

Na ovom skupu smo želeli da kroz bogat sadržaj i program promovišemo porodične vrednosti i namenili smo ga ljudima svih uzrasta, kako bi stekli iskustvo koje će se dugo pamtiti i prepričavati.

Program se sastoji od sportskog, zabavnog i kulturno-umetničkog dela, tako da verujemo da će svako imati priliku da pronađe ono što voli. 

Dođite da se zajedno družimo i uživamo u muzičkim sadržajima talentovanih izvođača, plesnim nastupima, interaktivnoj predstavi „Zaljubljeni vitez“ i raznom zabavnom sadržaju, kao i zanimljivim utakmicama. 

Sportski deo programa se sastoji od turnira u malom fudbalu i turnira u basketu, kao i programu namenjenom svim mališanima koji će biti u prilici da učestvuju u „igrama bez granica“. Prijave slati na info@porodicnifestival.rs ili na broj telefona 0638251521.

*Turnir u basketu i fudbalu je namenjem za mališane od 5. do 8. Razreda.

Vidimo se 30. oktobra od 10 do 16 časova.

Događaj se održava u organizaciji Momentum Media i Ministarstva za brigu o porodici i demografiji.