zakupac-amper-v1
10:00 - 22:00

AMPER

Centar zabave i Lounge Bar Amper

od 22. aprila u tržnom centru Delta Planet

Novi koncept dobre zabave!

Iz potrebe za novim vidom zabave i kvalitetno provedenim slobodnim vremenom, nastao je Centar zabave i Lounge bar Amper,  kao spoj najmodernijeg gejming centra i restorana sa fusion kuhinjom.

Centar zabave Amper će vam pružiti priliku da na nezaboravan i pre svega kvalitetan način provedete svoje slobodno vreme. Gejming sadržaj najnovije generacije: interaktivna veštačka stena, brojne VR i interaktivne igre, obrisaće granice između realnosti i mašte. Poseban deo u Amper Centru posvećen je ljubiteljima Sony Playstation, za koje je opremljena delux zona za potpuno uživanje.

Kao izraz savremenog sveta, i vodeći kulinarski pravac današnjice, u Lounge baru se služi hrana iz fushion kuhinje.  Ova kuhinja se temelji na verovanju da se bilo koje namirnice sa različitih krajeva sveta mogu pomešati i spojiti čineći savršen obrok. Kombinacija dijametralno suprotnih ukusa povešće vas na jedinstveno putovanje čulima. Odlikuje se nedostatkom strogih pravila, osim jedinog, a to je da jelo mora biti izuzetno ukusno.

Sigurna, posebna i nesvakidašnja, fuzija je, takođe, prilagođena današnjim potrebama, te pored obroka za celu porodicu, pravi ljubitelji dobre hrane mogu uživati u burgerima po recepturi mladog beogradskog kuvara, specijalno pripremljenih za naš restoran, dok će sladokusci biti oduševljeni  vaflima i to u sopstvenim kombinacijama ukusa i tekstura ili kreacijama naših kuvara.

Pored individualnih i grupnih iskustava, u Centru zabave Amper se mogu organizovati i specijalne vrste proslava, rođendanskih zabava i team building događaja. Budite sigurni da će to biti jedinstven i nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

Centar zabave i Lounge bar Amper  je mesto za tebe, tvoju porodicu, prijatelje i kolege.

Vreme je da pređeš na viši nivo i pobediš svoje protivnike, a pre svega – sebe!

Centar zabave i Lounge Bar Amper od 22. aprila u tržnom centru Delta Planet.