CINE GRAND MCF

Kompanija Cine Grand MCF u svom vlasništvu poseduje dva bioskopa: Cine Grand BIG Rakovica, kao i Cine Grand u tržnom centru Delta Planet u Nišu. Kompanija Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te se u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme,  posebna pažnja posvećuje enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.

Cine Grand bioskopi opremljeni su najsavremenijim laserskim projektorima, kao i Dolby ATMOS ozvučenjem poslednje generacije, najmodernijim audio sistemom na svetu, koji stiže direktno iz Dolby laboratorije.

Bioskop Cine Grand je ekskluzivni zastupnik premium brenda The Kokice, pravog gurmanskog proizvoda, ručne izrade, domaćeg porekla, bez veštačkih aroma, zaslađivača, emulgatora i boja, jednostavno – kokice kakve do sada niste probali.

Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji je namenjen svim generacijama.

Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red  objekata za celu porodicu.

Posebno bismo predstavili salu Experience u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Experience sala, sala 1, ima najveće platno u bioskopu, vrhunskog kvaliteta za kristalno jasnu sliku, i posebno ozvučenje, koje proizvodi čist i jasani zvuk. U Experience sali su postavljene dugo birane kožne fotelje, sa podesivim naslonima za leđa i noge,  koje će gostima pružiti udobnost na koju nisu navikli u bioskopu.

Ono što Experience salu čini posebnom, u odnosu na sve ostale sale u bioskopu, je i jedinstven dizajn, koji se mora videti i doživeti. Na plafonu i zidovima sale ispisane su posebne inspirativne poruke Morzeovom azbukom.

Zbog svih ovih karakteristika, sinomnim za Cine Grand Experience je nezaboravno iskustvo.

Prateći svetske trendove, bioskopski repertoar se menja svakog četvrtka, a ulaznice se mogu rezervisati putem sajta.

10:00 – 22:00

KOMETA

Igraonica Kometa – Originalno koncipirana i dizajnirana igraonica na površini od 260m2.

Sve je podređeno deci i osnovna su inspiracija svih sadržaja.

Pazljivo kreiran Baby kutak obezbediće kompletnu brigu i animaciju naših najmlađih posetilaca.

Aktivnosti u našoj igraonici podstaći će kreativnost i maštu Vašeg deteta, i unaprediti njegove društvene i veštine razmišljanja. Aktivno učešće roditelja u igri sa decom, ne samo da čine igru zabavnijom deci, već pomaže roditeljima da bolje upoznaju svoju decu i osnaže sponu odnosa roditelj-dete.

Zato vas pozivamo dragi roditelji, povedite vaše mališane, dođite da se družimo, zabavimo i napravimo nezaboravne zajedničke uspomene!

10:00 – 22:00

MERKUR AUTOMAT KLUB

Merkur Automat Klub je ćerka nemačkog koncerna „GAUSELMANN Group“ koji posluje u oblasti igara na sreću u vidu društveno odgovornog priređivanja. Od 2012. godine poslujemo i na srpskom tržištu. Danas, Merkur Automat Klub u Srbiji posluje na 7 lokacija i pruža mogućnost igre na najpopularnijim slot mašinama uz vrhunsku uslugu u prijatnom ambijentu. Naš logo je sunce koje se osmehuje svima koji žele isprobati svoju sreću i predstavlja simbol dugogodišnjeg iskustva i tradicije i u pružanju i održavanju najviših standarda kvaliteta i poverenja, dok naš slogan savršeno opisuje našu filozofiju i način poslovanja, a to je ‘Zabava sa stilom’.

U Nišu otvaramo naš najnoviji, najlepši i najeksluzivniji klub, koji će pružiti jedinstveni vid zabave niškoj publici. Moći ćete da uživate u najluksuznijem slot klubu u Nišu, premijum usluzi i mestu velikih dobitaka. Merkur je vaše novo mesto uživanja, najboljeg provoda i zabave sa stilom.

Puno dobitaka, iznenađenja i zabave očekuje vas na prvom spratu tržnog centra Delta Planet, u vašem Merkuru!

Budite naši gosti svakog dana. Dobrodošli!

10:00 – 01:00

AMPER

Centar zabave i Lounge Bar Amper

od 22. aprila u tržnom centru Delta Planet

Novi koncept dobre zabave!

Iz potrebe za novim vidom zabave i kvalitetno provedenim slobodnim vremenom, nastao je Centar zabave i Lounge bar Amper,  kao spoj najmodernijeg gejming centra i restorana sa fusion kuhinjom.

Centar zabave Amper će vam pružiti priliku da na nezaboravan i pre svega kvalitetan način provedete svoje slobodno vreme. Gejming sadržaj najnovije generacije: interaktivna veštačka stena, brojne VR i interaktivne igre, obrisaće granice između realnosti i mašte. Poseban deo u Amper Centru posvećen je ljubiteljima Sony Playstation, za koje je opremljena delux zona za potpuno uživanje.

Kao izraz savremenog sveta, i vodeći kulinarski pravac današnjice, u Lounge baru se služi hrana iz fushion kuhinje.  Ova kuhinja se temelji na verovanju da se bilo koje namirnice sa različitih krajeva sveta mogu pomešati i spojiti čineći savršen obrok. Kombinacija dijametralno suprotnih ukusa povešće vas na jedinstveno putovanje čulima. Odlikuje se nedostatkom strogih pravila, osim jedinog, a to je da jelo mora biti izuzetno ukusno.

Sigurna, posebna i nesvakidašnja, fuzija je, takođe, prilagođena današnjim potrebama, te pored obroka za celu porodicu, pravi ljubitelji dobre hrane mogu uživati u burgerima po recepturi mladog beogradskog kuvara, specijalno pripremljenih za naš restoran, dok će sladokusci biti oduševljeni  vaflima i to u sopstvenim kombinacijama ukusa i tekstura ili kreacijama naših kuvara.

Pored individualnih i grupnih iskustava, u Centru zabave Amper se mogu organizovati i specijalne vrste proslava, rođendanskih zabava i team building događaja. Budite sigurni da će to biti jedinstven i nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

Centar zabave i Lounge bar Amper  je mesto za tebe, tvoju porodicu, prijatelje i kolege.

Vreme je da pređeš na viši nivo i pobediš svoje protivnike, a pre svega – sebe!

Centar zabave i Lounge Bar Amper od 22. aprila u tržnom centru Delta Planet.

10:00 – 22:00