zakupac-benu-apoteka-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL 60

BENU APOTEKA

Prisutni smo na 370 lokacija širom naše zemlje i biće nas još. Zdravstvena ustanova BENU je najveći lanac apoteka u Srbiji i deo je velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Nemačke, koja u svom sastavu ima preko 2400 apoteka u 14 evropskih zemalja. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savet. BENU u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju lekova i lekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbednosti za pacijente.

BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije. Prillagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.

BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom objektu BENU. Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.

Stručno i ljubazno osoblje BENU apoteka pružiće pravi savet i olakšati izbor proizvoda, jer svakom kupcu pristupa sa aspekta specifičnosti njegovih potreba.

Asortiman naših proizvoda odlikuje sveobuhvatnost i prilagodljivost zahtevima tržišta, potrebama klijenata i sezonalnosti. BENU asortiman obuhvata veliki broj različitih kategorija organizovanih prema principima preglednosti i dostupnosti. Otvoreni prostor naših apoteka svakom klijentu omogućava više informacija i saznanja u domenu kozmetike i drugih preparata za negu, dijetetskih suplemenata i drugog. Izbor je na našim klijentima, a naše je da omogućimo da u pravom okruženju izaberu pravi proizvod, u pravo vreme.