zakupac-extrasports-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL 58

EXTRA SPORT

EXTRA SPORTS je maloprodajni lanac sportske obuće, odeće i opreme u Srbiji i regionu. Deo je najveće sportske maloprodaje u Srbiji i Regionu- Sport Vision kompanije. Poznat je po odličnim cenama, stalnim popustima i asortimanu najpoznatijih svetskih brendova Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Puma, Converse, Lotto koji je podeljen na ženski, muški i dečiji.
Prva prodavnica otvorena je 2016. godine, u Beogradu na 2.000 m2 sa više od 80.000 artikala u ponudi. U narednom periodu otvoreno je još 25 prodavnica u svim većim gradovima u Srbiji. Osim u Srbiji, EXTRA SPORTS trenutno posluje još u 3 zemlje regiona – u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta EXTRA SPORTS se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u sportskoj maloprodaji.
Sve što vam je potrebno za sport i to za celu porodicu pronaći ćete u Extra Sports-u. Kod nas je fer kupovina dostupna svima!