gameslogo-1
10:00 – 22:00
– LOKAL 84

GAMES

GameS je lanac prodavnica specijalizovan za prodaju konzola, igara, igračke opreme i merchendise i gift programa.

Osnovan je 2007. godine kada je prva prodavnica otvorena u Beogradu, a danas Games ima jedanaest prodavnica – sedam u Beogradu, dve u Novom Sadu, jednu u Kragujevcu, jednu u Nišu i jednu franšizu u Podgorici, kao i web šop – www.games.rs, koji je 2016. godine dobio i zvaničan E-trustmark sertifikat kvaliteta.

Nudimo mogućnost plaćanja VISA, MasterCard, Amex i Dina platnim karticama, ili kuriru prilikom dostave – slanje pouzećem.

Pored osnovnih programa konzola, igara i opreme za PC, Sony PlayStation, Microsoft XBOX i Nintendo platforme, Games nudi širok izbor artikala vezanih za gaming – akcionih figura, majica, privezaka, šolja, torbi, rančeva…

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo već duži niz godina jedini ovlašćeni prodavac i distributer firme SteelSeries, lidera u proizvodnji gaming opreme (miševi, tastature, podloge i slušalice).

Posebna pogodnost koju nudimo vlasnicima konzola – otkup i prodaja korišćenih konzolnih igara. Ako vam je neka igra višak i samo zauzima mesto na polici, dođite do neke od naših radnji da igru otkupimo. Ako vam je neka igra skupa, proverite da li je u ponudi imamo kao korišćenu i možete proći značajno jeftinije.

Prepoznati smo kao ultimativno prodajno mesto za sve kojima je gaming stil života. GameS aduti su: najveći izbor igara i opreme, obučeno osoblje, nova izdanja uvek i na vreme.