zakupac-sbb-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL K01

SBB

SBB je vodeći operator digitalne i analogne kablovske, satelitske i televizije putem interneta, a korisnicima pruža usluge interneta i fiksne telefonije u Srbiji.  

Prvi su uveli digitalnu televiziju u Srbiju, lansiranjem usluge Total TV. Zahvaljujući pružanju najvećih brzina protoka podataka u Giga gradovima korisnicima su omogućili brzine do 1 Gbps. Konstantno rade i na razvijanju WiFi zona za svoje korisnike, u zemlji i inostranstvu. Digitalna fiksna telefonija puštena je u rad oktobra 2012. godine, a trenutno je na visokom drugom mestu među operatorima fiksne telefonije u Srbiji, sa tendencijom daljeg rasta i razvoja. EON inovativna TV platforma predstavljena je 2018. godine i korisnicima pruža podjednako kvalitetno iskustvo gledanja televizije na svim uređajima – televizoru, telefonu, tabletu i računaru, uz vraćanje sadržaja sedam dana unazad, započinjanje gledanja sadržaja na jednom uređaju a nastavak na drugom, EON profile, EON Kids – poseban prostor namenjen deci. 

SBB, zajedno sa svojim servisima EON i Total TV, posluje u okviru United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Evropi.