zakupac-sport-vision-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL 56

SPORT VISION

Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odeće i opreme na tržištu balkanskog regiona. Sa različitim sportskim konceptima, posluje u 9 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini,Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji.

Najpoznatiji koncept i brend kompanije je Sport Vision maloprodajna mreža u Srbiji sa skoro 50 prodavnica širom Srbije.

Na površini od skoro 800 kvadratnih metara, na prvom spratu tržnog centra Delta Planet, otvara se još jedna, moderna Sport Vision prodavnicama.

Naša nova prodavnica nudiće veliki izbor outdoor modela vodećih svetkih brendova The North Face, Salomon, Adidas Terrex i drugih. Jedinstveni outdoor korner, ljubiteljima aktivnosti u prirodi pružiće jedinstveno iskustvo prilikom odluke o kupovini i umnogome im olakšati izbor adekvatne obuće, odeće i opreme za sve avanture.

I ljubitelji košarke, trčanja i treninga neće ostati ravnodušni! Veliki izbor i asortiman najpoznatijih sportskih brendova je tu za vas – Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, Salomon, Champion, Ellesse i drugi.

Posebnu pažnju uvek posvećujem damama i deci, za koje spremamo novitete i sve ono što je potrebno za odražavanje  dobre forme i negovanje zdravih životnih navika.

Novi brendovi, novi trendovi i performanse za sve koji vole sport ili rekreaciju, ali i za sve koji vole sportski lifestyle naći ćete na prvom spratu Sport Vision prodavnice u TC Delta Planet Niš.

Vidimo se!

www.sportvision.rs

FB- sportvisionsrbija

IG- sportvisionsrbija