zakupac-toyzzz-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL 97

TOYZZZ

Brend Toyzzz je prisutan više od 25 godina u ulepšavanju odrastanja vaših i naših mališana. Tokom godina, kao uvoznici širokog asortimana kvalitetnih proizvoda sa dobrom ponudom  cena preko šest hiljada artikala , izrasli smo  u kompaniju koja zauzima značajnio mesto na našem tržištu.

Radom  i ostvarivanjem ciljeva, a pritom poštujući osnovne principe, uspeli smo da razvijemo mrežu naših maloprodajnih objekata u kojima  možete pronaći najkvalitetnije proizvode domaćih i svetskih brendova, koji zadovoljavaju sve zahteve i ispunjavaju standarde koji se tiču kvaliteta i bezbednosti, pa su samim tim prilagođeni željama i potrebama mališana različitih uzrasta.

Cilj našeg poslovanja je pravilan rast i razvoj svakog deteta, kroz igru i radosno detinjstvo, poštujući tradiciju i pravilan razvojni put neophodan za uspešni razvitak svakog od nas.

Ono sto Toyzzz karakteriše, jeste, pre svega, kvalitet kao i raznolikost asortimana, a naši kupci su nam uvek na prvom mestu i zato smo našli najbolji način da ih  nagradimo za njihovu kupovinu, popustima preko TOYZZZ LOYALITY  KARTICA.

Ukoliko želite da obradujte svoje dete i podstaknete razvoj njegove mašte i kreativnost Toyzzz je pravo mesto za Vas.

Dođite da rastemo zajedno!