zakupac-candy-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL K9

CANDY UNIVERSE

Od čokoladnih dražeja, preko kiselih bombona pa sve do gumenih meda i karamela, Candy Universe slatkiši su nešto što će svakog oduševiti.

Mi smo savršen poklon za sve drage ljude u vašem životu, a miks gumenih i čokoladnih bombona je mnogo više od toga.

A dok se šetate po tržnom centru, neko slatko grickanje uz šetnju super ide, zar ne? 😉

Nije tajna da su slatkiši najpopularniji i najromantičniji poklon. Poklanjamo ih za sve važne dogđaje da iskažemo ljubav – kutija slatkiša je poklon sa kojim sigurno nećemo pogrešiti.

Potreban vam je poklon u poslednjem trenutku? Bez brige, Candy Box i dobro odabrani slatkiši u njemu su pun pogodak za sastanak.

Svratite do našeg kioska i izaberite sami vaš najbolji mix!

U prodavnicama smo uglavnom ograničeni da kupujemo samo jednu vrstu slatkiša u manjim ili većim pakovanjima. Uz Candy Universe dobijate različite vrste slatkiša u jednom pakovanju.

Od čokoladnih do voćkastih ukusa, karamela i zanimljivih gumenih bombona tu su i naši čuveni  Candy Box-evi koje smo dizajnirali za više različitih dešavanja. Rođendan? Godišnjica? Candy Box rešava sve!

Slatkiši su uvek sjajan poklon, ali kutija sa slatkišima koja sleti u ruke ljubitelju slatkiša, nenadano onako bez  najave, čini posebno zadovoljstvo.

Ne zaboravimo i najkvalitetnije belgijske praline! Za prefinjenost i poseban užitak u kremastim ukusima probajte baš njih! Lepa pakovanja, prilagođena kvalitetu su ultimativni poklon za nekoga ko vam je važan! 

Vidimo se!