zakupac-cine-grand-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL 14

CINE GRAND MCF

Kompanija Cine Grand MCF u svom vlasništvu poseduje dva bioskopa: Cine Grand BIG Rakovica, kao i Cine Grand u tržnom centru Delta Planet u Nišu. Kompanija Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te se u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme,  posebna pažnja posvećuje enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.

Cine Grand bioskopi opremljeni su najsavremenijim laserskim projektorima, kao i Dolby ATMOS ozvučenjem poslednje generacije, najmodernijim audio sistemom na svetu, koji stiže direktno iz Dolby laboratorije.

Bioskop Cine Grand je ekskluzivni zastupnik premium brenda The Kokice, pravog gurmanskog proizvoda, ručne izrade, domaćeg porekla, bez veštačkih aroma, zaslađivača, emulgatora i boja, jednostavno – kokice kakve do sada niste probali.

Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji je namenjen svim generacijama.

Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red  objekata za celu porodicu.

Posebno bismo predstavili salu Experience u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Experience sala, sala 1, ima najveće platno u bioskopu, vrhunskog kvaliteta za kristalno jasnu sliku, i posebno ozvučenje, koje proizvodi čist i jasani zvuk. U Experience sali su postavljene dugo birane kožne fotelje, sa podesivim naslonima za leđa i noge,  koje će gostima pružiti udobnost na koju nisu navikli u bioskopu.

Ono što Experience salu čini posebnom, u odnosu na sve ostale sale u bioskopu, je i jedinstven dizajn, koji se mora videti i doživeti. Na plafonu i zidovima sale ispisane su posebne inspirativne poruke Morzeovom azbukom.

Zbog svih ovih karakteristika, sinomnim za Cine Grand Experience je nezaboravno iskustvo.

Prateći svetske trendove, bioskopski repertoar se menja svakog četvrtka, a ulaznice se mogu rezervisati putem sajta.