zakupac-kfc-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL 4

KFC

KFC je vodeći lanaca restorana sa specijalitetima od piletine i u svom sastavu ima više od 18 000 restorana širom sveta. Naći ćete nas u preko 100 zemalja, jer svakog dana uslužujemo nekoliko miliona gostiju!

Teško je danas poverovati da je 1930. godine, kad je osnivao svoj prvi KFC restoran, Harlands Sanders imao jedino recept za odličnu piletinu i veliku veru u to da će postići uspeh. Od početka se rukovodio principom kom je ostao veran i koji je potpuno poštovao: „Unesi srce u to šta radiš i radi to najbolje što možeš!” Danas, bez obzira na to što je od tog trenutka prošlo mnogo godina, još uvek poštujemo taj princip.

Svaki komad piletine se svakodnevno isporučuje u naš restoran od strane proverenih domaćih dobavljača! Nakon toga ih naši kuvari paniraju i pripremaju neposredno pre služenja.

Naš autentični recept čini KFC piletinu posebnom zbog svojih 11 specijalnih začina koje je sastavio osnivač KFC-a pukovnik Harland Sanders pre više od 70 godina. Danas je njegov recept 11 tajnih vrsta bilja i začina zaključan u tajnom sefu na skrivenoj lokaciji nadomak Luisvila, Kentaki.