zakupac-silvershop-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL 08

SILVER SHOP

Naša filozofija

Silver Shop je osnovan 2007. godine u Nišu i bavi se maloprodajom i veleprodajom srebrnog nakita. Uspešno poslovanje izgradili smo na idejama dostupnosti, principima klasične estetike i imperativu kvaliteta. Više od 10 godina sprovodimo pažljivu analizu i selekciju svakog komada nakita kako bi se što prirodnije uklopio u svaki stil i zadovoljio ukus svakog našeg kupca. Zahvaljujući ovoj filozofiji, naš nakit je postao deo svakodnevice poslovnog čoveka, izraz bunta prirodnog ekscentrika, ali i odsjaj ženstvenosti odmerene dame.

Naši brendovi

Inspirisani idejom da omogućimo široku pristupačnost visokokvalitetnog srebrnog nakita, otpočeli smo saradnju sa italijanskim brendom Monemi Milano. Od 2012. godine imamo u ponudi Monami nakit, a od 2014. Silver Shop je postao i zvanični zastupnik i distributer Monemi nakita za Srbiju i Crnu Goru. Monemi je kolekcija ručno rađenog nakita, koji se proizvodi prema tradicionalnim procedurama vrhunskih majstora. Spoj srebra i Swarovski kristala, kombinacija boja i oblika, kao i vrhunski kvalitet, čine Monemi nakit jedinstvenim i posebnim.

Pored uspešne saradnje sa kompanijom Monemi, ponosni smo na pokretanje sopstvenog brenda srebrnog nakita – Felicita. Izrađen od kombinacije srebra (925) i Swarovski kristala, nakit Felicita Vam donosi autentični trenutak sreće. Garanciju kvaliteta Felicita nakita obezbeđuje redovna kontrola svakog izradjenog komada u Zavodu za dragocene metale, gde se potvrdjuje stepen finoće srebra.

Naše usluge

Osim širokog prodajnog asortimana, Silver Shop nudi i širok spektar usluga. Bavimo se gravurom nakita, izradom dukata od srebra ili zlata (sa ili bez gravure), nudimo mogućnost otkupa srebrnog i zlatnog nakita, kao i uslugu popravke nakita i bušenja ušiju. Uz svaku kupovinu, dobijate poliranje nakita gratis koje možete iskoristiti za kupljeni proizvod, ali i za komad nakita koji već posedujete, a koji je vremenom izgubio svoj prvobitni sjaj.