zakupac-stanimirovic-v1
10:00 – 22:00
– LOKAL 15

ZLATARA STANIMIROVIĆ

Naša priča počinje 1993. godine kada se jedna ljubav prema juvelirstvu pretočila u ozbiljnu predanost poslu, što je dovelo do osnivanja zlatarske radnje u Nišu. Kako je rasla potreba da se što više približimo ispunjenju želja svojih klijenata, rodila se ideja o sopstvenoj proizvodnji. Od male radionice do ozbiljne proizvodnje i postizanja liderske pozicije u Srbiji, put je popločan poštenjem, trudom, kvalitetom, inovacijama i nadasve ogromnom ljubavlju prema onome što stvaramo.

Jaki temelji čine celu konstrukciju jakom, tako smo i mi, kao druga generacija porodice Stanimirović, nastavili da poštujemo osnovna načela poslovanja: predanost poslu, kvalitet pre svega, poštovanje želja klijenata. Sveobuhvatan proces proizvodnje – od Vaše zamisli, uz pomoć naših dizajnera, modelara i juvelira doveo je do novog unapređenja u poslovanju i novih inspirativnih, kreativnih rešenja, kao što su nakit sa dragim i poludragim kamenjem, biserima i unikatno izrađeni komadi.

Svakodnevno se izlažemo novim izazovima kako bismo išli u korak sa savremenim modnim trendovima, insistirajući na kriterijumu visokog kvaliteta izrade, što nas je vremenom dovelo do vodeće pozicije u juvelirstvu.